Om Designby Si

Vores historie

Designby Si er et dansk brand, som blev stiftet tilbage i 2016 af Isabella Laybourn.

Jeg har altid haft en stor passion for mode, og altid været bevidst om, at skulle være selvstændig i noget indenfor dette univers. Derfor er Designby Si mit lille hjertebarn, og helt store drøm siden jeg var en lille pige.

Vores formål er, at tilbyde et unikt sammensat udvalg af tøj som vil fuldende enhver piges garderobe. Vi vil hertil beskrive os selv, som et tidsløs brand der sørger for at følge med på de nyeste trends og tendenser til overkommelige priser. Vores historie er langt fra færdigskrevet, og vi glæder os til, sammen med jer, at skrive endnu flere kapitler.

STORYTIME

Hør Isabella fortælle om Designby Si.

afspil video

Fra instagram hobbyprojekt til webshop

Instagram var startskuddet for Designby Si, hvor Isabella startede med at sælge smykker. Her startede det hele med få ordre via instagram dm, som herefter blev sendt via brev og frimærker. Kun få måneder efter opstarten, tog det for alvor fart, og Isabella begyndte at importere tøj og accessories, som var inspireret af diverse trends, som florerede på de sociale medier. Kun et år efter opstarten havde virksomheden udviklet dig fra et lille instagram hobbyprojekt, til en større webshop i en helt anden kategori nemlig tøj.

Italien

Alt vores tøj er produceret i Italien, som vi besøger hver 2. måned. Her designer og udvikler vi alle vores designs sammen med det fantastiske team bag systuen. Fabrikken er en familieejet virksomhed ligesom os, og er fra 1996. Systuen i fabrikken består af kvalificeret professionelle som har lavet tøj i over 25 år.

Italien er kendt for kvalitetshåndværk, respekt for arbejdsforhold, forskning i førsteklasse og deres store viden indenfor materialer & teknologi. Hertil er alle vores fabrikker nøje udvalgt, og følger europæiske love og politikker vedrørende arbejdsforholdspraksis.

Vi er stolte over at sige at 90% af vores sortiment er produceret i Italien. De resterende procenter er fra Danmark og Kina.